400-004-8568
當前位置: > 新聞動態 >

2016年英語專業8級考試參考答案 成都英語四六級培訓

截止時間:

  說明:以下答案僅供考生估分參考使用,最終答案以星火英語出版的《專八全真試卷(10套最新真題2007-2016+新題型聽力特訓8套題+新題型閱讀特訓8套題+新題型改錯、翻譯、寫作特訓)》《專八真題詳解+標準預測(10套最新真題2007-2016+5套標準預測試卷+5套新題型聽力+30篇新題型翻譯+2000詞卡片)》中的為準。

PartⅠLISTENING COMPREHENSION

  SECTIONA MINI-LECTURE

  1. the dialectical model

  2. common and fixed

  3. premises

  4. opposition/arguing

  5. arguments as performances/therhetorical model

  6. participating

  7. convince

  8. how we argue

  9. tactics

  10. negotiation and collaboration

  11. they’re dead ends

  12. learning with losing

  13. questions

  14. achieve positive effects

  15. be self-supported

  SECTION B INTERVIEW

  1.What is the topic of the interview?

  答案:C.Maggie’s view on studying withMom.

  2.Which of the following indicates that they have the same study schedule?

  答案:A. They take exams in the same weeks.

  3.What do the mother and daughter have in common as students?

  答案:D.Taking notes by hand.

  4.What is the biggest advantage of studying withMom?

  答案:D.Encouragement.

  5.What is the biggest disadvantage of studying withMom?

  答案:A. Thinking of ways to comfort Mom.

  6.Why is parent and kids studying together a common case?

  答案:A. Because parents need to be ready for new jobs.

  7.What would Maggie’sMomlike to be after college?

  答案:C. Lawyer.

  8.How does Maggie’sMomfeel about sitting in class after thirty years?

  答案:D. Frustrated.

  9.What is most challenging for Maggie’sMom?

  答案:C. To accept what is taught.

  10.How does Maggie describe the process of picking out one's career path?

  答案:B. Gradual.

PartⅡ READING COMPREHENSION

  SECTIONA MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS

  PASSAGE ONE

  11.It canbe learned from Para. 1 that Mr. Gatsbythrough the summer.

  答案:[A]entertained guests from everywhere every weekend

  12.In Para. 4,the word “permeate” probably means.

  答案:[C]penetrate

  13.It can be inferred from Para. 8 that.

  答案:[B]people somehow ended up in Gatsby's house as guests

  14.According to Para. 10, the author feltat Gatsby’s party.

  答案:[D]awkward

  15.What can be concluded from Para. 11 about Gatsby?

  答案:[A]He was not expected to be present at the parties.

  PASSAGE TWO

  16.Cyberspace is described by William Gibson as.

  答案:[B]a representation of data from the human system

  17.Which of the following statements BEST summarizes the meaning of the first four paragraphs?

  答案:[B]Cyberspace is like a double-edged sword.

  18.According to Para. 5, the designing principles of the internet and cyberspace security are.

  答案:[C]contradictory

  19.What could be the most appropriate title for the passage?

  答案:[A]Cyber Crime and Its Prevention.

  PASSAGE THREE

  20.It can be concluded from Para. 3 that the author wastowards higher education.

  答案:[D]negative

  21.The following are currentproblems facing all American universities EXCEPT.

  答案:[C]low undergraduate teaching loads

  22.In order to ensure teaching quality, the author suggests that the states do all the following EXCEPT.

  答案:[C]increase undergraduate programs

  23.“Prime candidates” in Para. 10 is used as.

  答案:[D]personification

  24.What is the author's main argument in the passage?

  答案:[C]Academic standards are the main means to ensure educational quality.

  SECTION B SHORT-ANSWER QUESTIONS

  說明:這部分答案不是唯一,只要意思對了就可以。

  PASSAGE ONE

  25.From the deion of the party preparation, what words can you use to depict Gatsby’s party?

  答案:Gorgeous,luxurious and even extravagant.

  26.How do you summarize the party scene described in Para. 6?

  答案:Carnival crowds with changing groups and noisy jubilation.

  PASSAGETWO

  27.What do the cases of Target, Adobe and eBay in Para. 3 show?

  答案:The severe risks of commercial incursions in cyberspace.

  28.Why does the author say that the task is becoming harder in Para. 7?

  答案:Becausethemultiple threats to cyber-security are growing.

  29.What is the conclusion of the whole passage?

  答案:As hacking grows, cyber-security is facing new threats.

  PASSAGE THREE

  30.What does the author mean by saying “Their case is weak.” in Para. 2?

  答案:It’s hard for universitiesto besparedfrom budget cuts.

  {C}30.{C}31.What does “grade inflation” in Para. 3 mean?

  答案:Grade represents a lower level of students’ performance.

  32. What does the author mean when he quotes Richard Huber in Para. 5?

  答案:Higher education failsin giving quality education to students.

PartIII LANGUAGE USAGE

  1.in→over

  2.∧give→that /which

  3.differs→differentiates或it→it

  4.the→the

  5.same→common

  6.∧intimate→and

  7.it→which

  8.than→than

  9.base→preserve

  10.furthermore→therefore

PartIV TRANSLATION

  參考譯文

  Theyhavefound that the flowing water,either a murmuring stream or a mighty river, passes quickly and never returns. With the passage of time, the young becometheold and the green grass turns yellow. People naturallyhave a sense of urgency to value every bit of time. As time goes by,no matter how slowly it elapses, people always use the word “liushi” to warn thelater generations for fear of time’sflowing away. They tell their descendants to treasure every single minute and make a hurried action, which adds a sense of tension to the word.

PartV WRITING

  參考范文

  Challenge or Not

  Recently, the Ice Bucket Challengehas goneviralall over the world, particularly in the United States, with people posting videos of themselves online and on TV participating in the event. Despite the increase of the donation to fightALSand more public concern, some are worried about the problems found with this kind of activities.What I have seen is that they havebeeninserted a sense ofentertainment.Personally, I propose thatcharitable activities, if inserted with too much entertaining elements, will probablydepart fromtheiroriginal intentions.

  Thischaritableblockbuster,luringhundreds of celebrities, politicians and athletes, hassparkedmillions of donations to ALS research and raised awareness of the disease.However, there are worries and different voices towards it. Environmentalists are concerned about the waste of water on the national level, while doctors warnpeopleof the risks of being poured by icy water from the perspective of health.

  On the one hand, we have observed that the ALS Ice Bucket Challenge has rubbed some people the wrong way, especially as participants get caught up in the act of making videos rather than focusing on theessenceof the charity itself.It is said that when Barack Hussein Obamatook thechallenge, the current American president chose to make a donation of 100 dollars rather thanpouringthe icy water over his head. On the other hand, the original purpose of this activity is to provide aid and supportforpatientssuffering from thedisease. Accordingly, what we should focus on is whether the ALS association begins immediate funding for families in desperate need of home health care services and other care-related services.

  Asamatter of fact, after a monthin the spotlight, themuch-hypedALS Ice Bucket Challenge is finally starting to show signs ofcooling down. Most thingsin moderationare healthy and lasting, andcharitable activitiesareno different. We should always bear the core of charity in mind: being a dutiful citizen.

本文由成都英語培訓原創,轉載請保留:http://www.omemkt.live/news/6390.html!

我要報名

成都韋沃英語四個校區地址
精彩活動更多



11选5傻瓜打法